РАБОТИЛНИЦИ

Ето ни на прага на нов сезон, с нов регламент, нови участници и много изненади.

Едната от тях е Работилниците ни по Красота, Керамика, Рисуване върху текстил и Къна, в които може да се включиш.

Работилница за рисуван текстил

На събитието “Empty Your Wardrobe – Part III” ще имате възможността да се насладите на творческа Работилница за рисуван текстил. Тя ще бъде водена от Елена Шемтова, Zелена. Дайте нов живот на старите си дрехи или си изрисувайте текстилна чанта и бъдете еко! Осигурила е богата гама от цветове и контури, чрез които да направите фантазиите си реалност. Елена ще бъде насреща с професионални идеи и препоръки! Заповядайте, направете подарък за себе си или зарадвайте близък човек!

Цени за работилницата:

Носете тениска/блуза (бял или светъл цвят), които да изрисувате – 10 лв за брой.

Чанти – 15 лв. Всеки участник ще получи малък комплимент – подарък от Zелена.

 

Работилници по Керамика

се занимава с дизайн и конструиране на дрехи. След завършване на езикова гимназия, се озовава в кръговрата на ТУ- София. Там придобива титлата инженер, която по-скоро възпитава дисциплина и упоритост в нея. Най-накрая сбъдва мечтата си да учи графичен дизайн в IT Step Academy. На този етап работи като  freelance дизайнер.

Работилница по Керамика ще бъде представена от Дани , Dalue , която представлява рисуване на чаши за кафе и чай с бои за порцелан. Белите чашки ще бъдат в Gallery 2.0 и ще Ви чакат. Всеки може да им придаде настроение, със собствен стил и виждане. Ще има и готови нарисувани чаши за вдъхновение, които може да се закупят. За тези, които не се чувстват уверени, е подготвила шаблони, за да създадете заедно един прекрасен шедьовър.

 

Работилница за рисуване с къна

Стела Христова, приятелите й я наричат Сачи, е преподавател по индийска култура. Tя ще води Работилница за рисуване с къна. Това е ритуал за любов и здраве! От векове къната е обагряла пътя на женското сърце. Плетениците от сакрални форми я свързват с женското начало, наричайки пожелания и копнежи. Къната има и доказани терапевтични свойства според Аюрведа. Успокоява, охлажда и пречиства. Усетете вълшебството на къната!

Цени за работилницата:

От 5лв до 20лв.

Може да запишите участието си предварително, на лични съобщения, във ФБ профила на Стела.

 

Работилница по Красота

Водещите  в тази работилница, са представители от:

Fil`s Point

Beauty Zone

Салон за красота Белисима

Ticheto Nails – Тичето се занимавам с маникюр от около 10 години. Прави педикюр, гел лак, изграждане с гел и поставяне на мигли косъм по косъм, като се интересува и от новите тенденции в маникюра. Ще участва с

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s