GOOD BOX – КУТИЯ С МАЛКИ ТАЙНИ

Очаквах дълго време моята Good Box. Нямах търпение да отвържа тънката, зелена връзка и да открия новите си съкровища:

ImmunoMix Plus от Aboca, 40мл. – сироп с ехинацея и черен бъз за подпомагане на имунната система, за деца и възрастни. Смятам, че точно сега е подходящият период за добавки, които да укрепнат имунитета ни, а и не е никак лош на вкус.

 

Rhamnia Bynata Eye Countour Cream, 15мл – против тъмни кръгове и финни линии ( ах, точно за мен).Изключително приятен, не щипе,а напротив – омекотява и подхранва околоочния контур.

SOS балсам за ръце, ок. 20мл. – 100% натурален, ръчно приготвен от Сапунената работилница

 

– едно малко вълшебство. Ухае страхотно, подхранва изключително бързо, като попива веднага. Вече е част от моите SOS оръжия в планината.

Double Queen Natural, джинджифилов сапун – сапун, ръчно направен, 100% натурален. Хидратантният ДНЕВЕН КРЕМ ПРОТИВ БРЪЧКИ “LUSH” е от 2 години мой верен приятел, така че имам пристрастия към тези продукти.

Изключително любими, естествени, ароматни и лесни за усвояване.

Kneipp®- Мехлем против загрубяла кожа Здрави крака – веднага беше пробван, като ефектът беше мигновен

Harmonica, солети от лимец, 50гр. – био солети от лимец с хималайска сол. Вкусни и идеален заместител на вредните пуканки, докато гледате филм. Подходящи за вегани.

Сладки хапки с двоен шоколад – Имах щастието да опитам от всичките видове, които предлагат, като определено вече са част от следобната ми енергийна хапка, преди йога.

The Bridge Cereal to Drink, Bio Rice Drink, 200мл – оризова напитка от растителни продукти, удобна за носене в дамската чанта. Приятна на вкус и доста засищаща. Без добавена захар или подсладители.

Dao Drink, Matcha Mix, 2гр. – Гурме чай матча, на прах,който дава енергия и детокс ефект.

GOOD BOX –кутия с добри продукти, която получаваш директно до врата за 19.90 лв. Размерът на продуктите е умерен, за да може с всяка получена кутия да се пробват повече нови продукти, които да станат част от живота ни. Добрите продукти се наричат така, защото са подбрани да са здравословни, естествени и натурални, произведени от малки български ферми, както компании, лидери на международните пазари.

 

 

 

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s